Ποιοι είμαστε

Είμαστε η Avax Accounting, μία εταιρεία παροχής λογιστικών, φοροτεχνικών και επιχειρηματικών λύσεων. Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται στον Πειραιά. Σκοπός μας είναι η προσφορά υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, προσαρμοσμένων αποκλειστικά στις ανάγκες του πελάτη.

Προφίλ

Γιατί να μας επιλέξετε

Η Avax Accounting στελεχώνεται από επαγγελματίες με υψηλή εξειδίκευση σε όλα τα φορολογικά και λογιστικά αντικείμενα, που μπορούν να σας παρέχουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.

Παρακολουθούμε καθημερινά τις συχνές αλλαγές των φορολογικών διατάξεων των επαγγελματικών κλάδων και προετοιμάζουμε όλες εκείνες τις απαραίτητες κινήσεις που θα επιτρέπουν στην επιχείρηση σας να λειτουργεί εύρυθμα σε ένα, διαρκώς αυξανόμενης πολυπλοκότητας, οικονομοτεχνικό περιβάλλον.

Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προς τους πελάτες μας, και αντιμετωπίζουμε κάθε νέα πρόκληση άμεσα και με υπευθυνότητα.

Η φιλοσοφία μας

Επικοινωνία

Βασική μας επιδίωξη είναι να δημιουργούμε σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης με καθέναν από τους πελάτες μας, έχοντας από κοινού ως όραμα την επίτευξη όλων των επιχειρηματικών τους στόχων. Συμβαδίζουμε με τις ανάγκες του πελάτη, επικεντρωνόμαστε στα σημαντικά γι’ αυτόν θέματα και θέτουμε ως αποστολή μας να τον βοηθήσουμε να σταθεί, να αναπτυχθεί, να δημιουργεί και να μεγιστοποιεί την αξία του.

Εξασφαλίζουμε το κύρος, την πληρότητα  και την ποιότητα των υπηρεσιών μας ακολουθώντας τρεις βασικούς άξονες λειτουργίας:

  1. Συνεχής επιμόρφωση και περαιτέρω εξειδίκευση των συνεργατών μας
  2. Καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων στον οικονομικό τομέα
  3. Συνεχής, προσωπική ενημέρωση του πελάτη στα θέματα που τον αφορούν

 

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε τα γραφεία μας, στην οδό Μπουμπουλίνας 19, στον Πειραιά.

Με εκτίμηση,

Κυριακή Βαρβαρήγου,
Οικονομολόγος MSc.
Πανεπιστήμιο Πειραιώς