Προφίλ

Λογιστικές Υπηρεσίες

Η επιχείρηση μας παρέχει τις υπηρεσίες της σε πελάτες που ποικίλουν σε μέγεθος, από ιδιώτες και μικρές ατομικές εταιρίες, μέχρι μεγάλες επιχειρήσεις. Ειδικευόμαστε σε μια ευρεία γκάμα φορολογικών, λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και υπεύθυνη ενημέρωση σε θέματα φορολογίας φυσικών και νομικών προσώπων. Δείτε περισσότερα στις ενότητες Υπηρεσίες για Ιδιώτες και Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις.

 

Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες της Ελλάδας, χάρη στην βαθιά γνώση των προϊόντων που διατίθενται στην αγορά, εντοπίζουμε, μελετούμε, αναλύουμε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες και επιλέγουμε το κατάλληλο ασφαλιστικό προϊόν. Προσφέρουμε ασφαλίσεις τόσο σε επιχειρήσεις όσο και ιδιώτες, ενώ το εύρος των ασφαλιστικών προϊόντων μας καλύπτει κάθε ανάγκη.

 

Η φιλοσοφία μας

Βασική μας επιδίωξη είναι να δημιουργούμε σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης με καθέναν από τους πελάτες μας, έχοντας από κοινού ως όραμα την επίτευξη όλων των επιχειρηματικών τους στόχων. Συμβαδίζουμε με τις ανάγκες του πελάτη, επικεντρωνόμαστε στα σημαντικά γι’ αυτόν θέματα και θέτουμε ως αποστολή μας να τον βοηθήσουμε να σταθεί, να αναπτυχθεί, να δημιουργεί και να μεγιστοποιεί την αξία του.

Εξασφαλίζουμε το κύρος, την πληρότητα  και την ποιότητα των υπηρεσιών μας ακολουθώντας τρεις βασικούς άξονες λειτουργίας:

  1. Συνεχής επιμόρφωση και περαιτέρω εξειδίκευση των συνεργατών μας
  2. Καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων στον οικονομικό τομέα
  3. Συνεχής, προσωπική ενημέρωση του πελάτη στα θέματα που τον αφορούν

 

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε τα γραφεία μας, στην οδό Μπουμπουλίνας 19, στον Πειραιά.

Με εκτίμηση,

Κυριακή Βαρβαρίγου,
Οικονομολόγος MSc.
Πανεπιστήμιο Πειραιώς